Lingua è cultura corsa
 
AccueilAccueil  FAQFAQ  RechercherRechercher  MembresMembres  GroupesGroupes  S'enregistrerS'enregistrer  ConnexionConnexion  

Partagez | 
 

 Carne

Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Aller en bas 
Aller à la page : 1, 2  Suivant
AuteurMessage
Sumenta

avatar

Messages : 2050
Date d'inscription : 25/02/2012

MessageSujet: Carne    Jeu 6 Déc - 15:48

porcu lingua
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur
Sumenta

avatar

Messages : 2050
Date d'inscription : 25/02/2012

MessageSujet: Re: Carne    Lun 11 Fév - 14:21

qualchissia hà a sosula di e lasagne cavalline? imbarazzatu


Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur
Circione

avatar

Messages : 2189
Date d'inscription : 27/02/2012

MessageSujet: Re: Carne    Jeu 21 Fév - 22:06

Ci vole à falla quantunque di magnà e lasagne cunghjulate aiò...

ma bon...

ci hè un'amica à mè chì hè stata allivata incù i prudutti Findus... Avà s'inchieta.


O ghjente vi mettu u so ritrattu è mi diciarete s'ellu vi pare un periculu sanitariu di mette carne cavallina in le lasagne




allora?


_________________
Spunsurizatu  da l'UNESCO
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur
Circione

avatar

Messages : 2189
Date d'inscription : 27/02/2012

MessageSujet: Re: Carne    Jeu 21 Fév - 22:19

chì ci hè?
aghju da ingrandà u ritrattu?
Rolling Eyes

_________________
Spunsurizatu  da l'UNESCO
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur
Maria

avatar

Messages : 1235
Date d'inscription : 28/02/2012
Localisation : quassù

MessageSujet: Re: Carne    Jeu 21 Fév - 22:22

Ié ci vole chè tù pensi à i vechji ch'ùn anu più i so ochji di 20 anni...
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur http://isulana.blogspot.com
SERRA

avatar

Messages : 981
Date d'inscription : 25/02/2012

MessageSujet: Re: Carne    Jeu 21 Fév - 22:23

Circione a écrit:


O ghjente vi mettu u so ritrattu è mi diciarete s'ellu vi pare un periculu sanitariu di mette carne cavallina in le lasagne




allora?


u peri culu sanitariu serebbe d'un mettene micca .. risa so ancu volontariu per falà spremità porcu
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur
Sumenta

avatar

Messages : 2050
Date d'inscription : 25/02/2012

MessageSujet: Re: Carne    Jeu 21 Fév - 22:24

ùn sò micca perchè m'inchietu
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur
Circione

avatar

Messages : 2189
Date d'inscription : 27/02/2012

MessageSujet: Re: Carne    Jeu 21 Fév - 22:26

Ghjallochju a écrit:
Circione a écrit:


O ghjente vi mettu u so ritrattu è mi diciarete s'ellu vi pare un periculu sanitariu di mette carne cavallina in le lasagne




allora?


u peri culu sanitariu serebbe d'un mettene micca .. risa so ancu volontariu per falà spremità porcu

ùn ti sbagli micca o Ghjallochju

a ti mettu ingrandata:



_________________
Spunsurizatu  da l'UNESCO
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur
SERRA

avatar

Messages : 981
Date d'inscription : 25/02/2012

MessageSujet: Re: Carne    Jeu 21 Fév - 22:29

Circione a écrit:
Ghjallochju a écrit:
Circione a écrit:


O ghjente vi mettu u so ritrattu è mi diciarete s'ellu vi pare un periculu sanitariu di mette carne cavallina in le lasagne




allora?


u peri culu sanitariu serebbe d'un mettene micca .. risa so ancu volontariu per falà spremità porcu



ùn ti sbagli micca o Ghjallochju

a ti mettu ingrandata:


aaaaah vistu e groppe un mi pentu di nunda evviva
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur
Sumenta

avatar

Messages : 2050
Date d'inscription : 25/02/2012

MessageSujet: Re: Carne    Jeu 21 Fév - 22:30

avà sò perchè era inchieta...
o figlioli nant'à chì foru simu lacrime
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur
SERRA

avatar

Messages : 981
Date d'inscription : 25/02/2012

MessageSujet: Re: Carne    Jeu 21 Fév - 22:33

petra alta a écrit:
avà sò perchè era inchieta...
o figlioli nant'à chì foru simu lacrime

u foru diventa un veru Paris-Turf risa , un so micca perchè ma mi vene in quella di ghjocà à u tiercé ..
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur
Circione

avatar

Messages : 2189
Date d'inscription : 27/02/2012

MessageSujet: Re: Carne    Jeu 21 Fév - 22:40

S'è tù voli ch'e a ti prisenti, corre tutte e mane in Calzarellu...
risa

_________________
Spunsurizatu  da l'UNESCO
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur
SERRA

avatar

Messages : 981
Date d'inscription : 25/02/2012

MessageSujet: Re: Carne    Jeu 21 Fév - 22:46

Circione a écrit:
S'è tù voli ch'e a ti prisenti, corre tutte e mane in Calzarellu...
risa

ah bon allora l'aghju vicinu , se Dio vole da quì à un annu porebbe nasce ancu una spezie d'arcimula fughje
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur
Maria

avatar

Messages : 1235
Date d'inscription : 28/02/2012
Localisation : quassù

MessageSujet: Re: Carne    Dim 8 Jan - 20:08

Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur http://isulana.blogspot.com
Lùlù

avatar

Messages : 768
Date d'inscription : 04/11/2012

MessageSujet: re carne   Dim 8 Jan - 22:17

Sperenza a écrit:

quessa ghjè a lasagna d'avà industriale : carne macinata è pommi d'oru nunda à chi vede cù a Nustrale: corcia Pifania !..!
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur
Maria

avatar

Messages : 1235
Date d'inscription : 28/02/2012
Localisation : quassù

MessageSujet: Re: Carne    Lun 9 Jan - 6:25

Ghjusta ! spiegà

Ma à ott'ore di sera ùn avia più tempu di priparà (è ritrattà ) e lasagne "nustrale" . clown
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur http://isulana.blogspot.com
SERRA

avatar

Messages : 981
Date d'inscription : 25/02/2012

MessageSujet: Re: Carne    Mar 10 Jan - 21:05

o Sperenza se  tu  conti  d'invitàcci à  manghjà  cun  Lulù  e  Circione  sappia  chi  simu  bocchifini   allora  facci u  piacè   di  preparàcci  e  lasagne cu u  schincu  e  u  casgiu  rattulatu   rambo ,  in  più  se  tu  ci  trovessi  un  bon  vinettu  (u  Tanella  o  puru un  Saparale ferebbe l'affare vinu ) ...
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur
Maria

avatar

Messages : 1235
Date d'inscription : 28/02/2012
Localisation : quassù

MessageSujet: Re: Carne    Jeu 12 Jan - 10:55

Ma dimmi appena ùn cunfondi micca cun una certa Cosima, cucinara famosa ? clown

Eppo ind’è me u cibbu hè veganu…avà s’ella vi piace a minestra di lentichje cun u tofu. salutu

A vinaccia, tocca à i invitati à purtàlla ! jocolor

What else ? lingua
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur http://isulana.blogspot.com
Lùlù

avatar

Messages : 768
Date d'inscription : 04/11/2012

MessageSujet: re carne   Ven 13 Jan - 8:34

Sperenza a écrit:
Ma dimmi appena ùn cunfondi micca cun una certa Cosima, cucinara famosa ? clown

Eppo ind’è me u cibbu hè veganu…avà s’ella vi piace a minestra di lentichje cun u tofu. salutu

A vinaccia, tocca à i invitati à purtàlla ! jocolor

What else ? lingua

S'o capiscu bè u pranzu hè rimandatu à e calende !
di sti freddi a ci franchemu cù u figatellu BONU di....SERRA !
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur
Maria

avatar

Messages : 1235
Date d'inscription : 28/02/2012
Localisation : quassù

MessageSujet: Re: Carne    Ven 13 Jan - 20:46

Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur http://isulana.blogspot.com
Lùlù

avatar

Messages : 768
Date d'inscription : 04/11/2012

MessageSujet: re carne   Sam 14 Jan - 8:36

Sperenza a écrit:

O quantu accunsente quella bona minestra,
a ghjente rispetosa d’una cena serena .
À l’usu nustrale ùn si manghj’à à lestra,
mereza innu u piattu cum’una luna piena.
Si sceglie è s’arriguarra di sta roba campestra
una goccia di tempu, accuchjarata appena.

Lulù "a minestra amurosa "
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur
Maria

avatar

Messages : 1235
Date d'inscription : 28/02/2012
Localisation : quassù

MessageSujet: Re: Carne    Sam 14 Jan - 16:40

Sò u figatellu arristitu
nant'u mo lettu di pane
à u techju è u famitu
d’inguernu cacciu a fame
cara minestra amurosa
di me sì cusì ghjalosa...



Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur http://isulana.blogspot.com
Maria

avatar

Messages : 1235
Date d'inscription : 28/02/2012
Localisation : quassù

MessageSujet: Re: Carne    Sam 14 Jan - 16:51

Lùlù a écrit:


O quantu accunsente quella bona minestra,
a ghjente rispetosa d’una cena serena .
À l’usu nustrale ùn si manghj’à à lestra,
mereza innu u piattu cum’una luna piena.
Si sceglie è s’arriguarra di sta roba campestra
una goccia di tempu, accuchjarata appena.

Lulù "a minestra amurosa "

Ùn bellu piattu di suppa servutuci...à u sdighjunu.
Ùn vole dì, per tastà robba bona ùn ci n'hè ora ghjusta. surrisu
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur http://isulana.blogspot.com
SERRA

avatar

Messages : 981
Date d'inscription : 25/02/2012

MessageSujet: Re: Carne    Dim 15 Jan - 20:54

Sperenza a écrit:
Ma dimmi appena ùn cunfondi micca cun una certa Cosima, cucinara famosa ? clown

Eppo ind’è me u cibbu hè veganu…avà s’ella vi piace a minestra di lentichje cun u tofu. salutu

A vinaccia, tocca à i invitati à purtàlla ! jocolor

What else ? lingua

eo  ti  vulia  portà  un  pezzu di  prisuttu  vecchju porcu  ma   postu  chi tu  si  vegana Rolling Eyes  , un  ti  feraghju  micca  st'affrontu dunque per  un  fà  u  screanzatu arricheraghju un  pacchettu  di  canistrelli  per  u  dessert  .  u  vinu  u purterà  Circione  ch'in  Balagna  u  facenu  bonu  (u  clos  Culombu un  mi  dispiacerebbe  micca.. geek )
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur
SERRA

avatar

Messages : 981
Date d'inscription : 25/02/2012

MessageSujet: Re: Carne    Dim 15 Jan - 20:58

Lùlù a écrit:


S'o capiscu bè u pranzu hè rimandatu à e calende !
di sti  freddi a ci franchemu cù u figatellu BONU di....SERRA !

aaaah vistu e  cundizioni  meteorologiche un  credu  di  fànne  torna  per  sti  pochi  ghjorni ("chomage  technique"  cumu  si  dicerà  in  corsu ? scratch )
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur
Contenu sponsorisé




MessageSujet: Re: Carne    

Revenir en haut Aller en bas
 
Carne
Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Revenir en haut 
Page 1 sur 2Aller à la page : 1, 2  Suivant
 Sujets similaires
-
» Chili con carne
» chili con carne
» le chili con carne
» chili Con carne au Massalé
» Chili con carne

Permission de ce forum:Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
ISULA :: Per isse sponde è da mare in là... :: Cucina-
Sauter vers: