sò bellezze e to fottò. tutte sfarente è tutte puetiche. ghjè què chì mi piace quand'è tù faci fottò "naturaliste". vai al di là di l'aspettu "scentificu" di l'animale. pensi à i culori, à i fondi, à l'impressione ch'ella hà da lascià. ùn t'arresti micca à i detagli ochji, ale, ecc. pensi à tuttu ciò chì i rende ancu più belli à guardà. ciò chì mi stumaca assai hè di sapè chì piglii fottò cù u 18-200 (3.5-6.3) è Tamron in più di què ch'ai da fà allora quandu averai un obbiettivu macro? (canon 100 mm )
Ruclinonu Solechjari
Messages : 518 Date d'inscription : 27/02/2012 Localisation : Casinca
Sujet: Re: Filangrocche Mer 12 Sep - 10:37
Wow ! :shock:
Mi piacenu tutte, ma quella chì mi piace u più hè a rossa !
Circione
Sujet: Re: Filangrocche Mer 12 Sep - 12:09
petra alta a écrit:
Erbaghju a écrit:
A natura face i miraculi!!!
È Circione hà l'ochju per vede li
sò bellezze e to fottò. tutte sfarente è tutte puetiche. ghjè què chì mi piace quand'è tù faci fottò "naturaliste". vai al di là di l'aspettu "scentificu" di l'animale. pensi à i culori, à i fondi, à l'impressione ch'ella hà da lascià. ùn t'arresti micca à i detagli ochji, ale, ecc. pensi à tuttu ciò chì i rende ancu più belli à guardà. ciò chì mi stumaca assai hè di sapè chì piglii fottò cù u 18-200 (3.5-6.3) è Tamron in più di què ch'ai da fà allora quandu averai un obbiettivu macro? (canon 100 mm )
I ligami Picasa sò i veri RG.
zifranu
Sujet: Re: Filangrocche Mar 18 Sep - 20:50
À a dumanda generale ne sciaccu duie anch'eiu...
A prima, hè una filangrocca ch'aghju vistu dapretuttu ss'estate, ancu in certi lochi piuttostu secchi, s'impustava annant'à i talavelli secchi... veramente ci n'era assai ! Quessi custì l'aghju chjappi nant'à a pista chì colla à u "relais" in Corti (vicin'à Bocca Minanda). U so nome latinu (aghju compru un libbru apposta :oops: ) hè Sympetrum fonscolombii. U masciu hè rossu è a femina piuttostu gialla. Eccula :
Circione
Sujet: Re: Filangrocche Mar 18 Sep - 22:38
Eiu aghju vistu a listessa davant'à u Quick...
(è ùn mi dumandate micca ciò ch'e ci facia ... :suspect: )
Circione
Sujet: Re: Filangrocche Mar 18 Sep - 22:48
Ùn ti vargogni mancu di piglià e to filangrocche davanti à u Quick? è l'etica di l'animalisti induve a metti?
Circione
Sujet: Re: Filangrocche Mar 18 Sep - 22:50
Eiu omancu mi ciottu in golu à 8 ore di mane in l'acqua cutrata, à u risicu di sculisicà è di perde u mo Canon... ùn ti dicu micca l'adrenalina... :pale:
Hè una spezia di safarì fottò , è e filangrocche sò menu piriculose cà i lioni...
Sumenta
Sujet: Re: Filangrocche Mer 19 Sep - 9:07
Circione a écrit:
(è ùn mi dumandate micca ciò ch'e ci facia ... :suspect: )
fottò di filangrocche?
zifranu
Sujet: Re: Filangrocche Mer 19 Sep - 14:25
Circione a écrit:
Eiu omancu mi ciottu in golu à 8 ore di mane in l'acqua cutrata, à u risicu di sculisicà è di perde u mo Canon... ùn ti dicu micca l'adrenalina... :pale:
Hè una spezia di safarì fottò , è e filangrocche sò menu piriculose cà i lioni...
Quanti à mè u "relais" ai capitu ch'ellu fussi qualchì ostaria ? innò ! hè un veru relais TDF, SFR, ecc... dunque ripigliu : mentre chì tù ti bagnava inde l'acqua tepida di Golu, in pien aostu, à cannuchjulà e damicelle (o i calopterycchisi s'è tù voli ) eiu mi pigliava tutte ste radiazione elettromagnetiche nucive, risichendu di fammi sguassà a mo SD-Card, inde l'unicu scopu di favvi duie fottò...
Erbaghju
Sujet: Re: Filangrocche Mer 19 Sep - 14:33
zifranu a écrit:
eiu mi pigliava tutte ste radiazione elettromagnetiche nucive, risichendu di fammi sguassà a mo SD-Card, inde l'unicu scopu di favvi duie fottò...
Biatu à noi!
Contenu sponsorisé
Sujet: Re: Filangrocche
Filangrocche
Page 1 sur 1