| Mirvella | |
|
|
Mirvella annant'à Isula | Iè, vogliu leghje quelli sugetti (+18)! | | 88% | [ 7 ] | Innò, ci sò i zitelli chì venenu annant'à Isula! | | 12% | [ 1 ] | fate cum'ella vi pare | | 0% | [ 0 ] |
| Total des votes : 8 | | |
|
Auteur | Message |
---|
Circione

| Sujet: Mirvella Dim 21 Oct - 23:24 | |
| o ghjente ... Vulemu apre un sugettu Mirvella (+18) per ricote unipochi di scritti in lingua nustrale? (solu s'ellu ci dà u so accordu u capitanu ben'intesa)
VUTATE!!! | |
|
 | |
Ghjuvan Filici

| Sujet: Re: Mirvella Dim 21 Oct - 23:36 | |
| | |
|
 | |
Ghjuvan Filici

| Sujet: Re: Mirvella Lun 22 Oct - 0:01 | |
| D'altrondi, sì l'Old Pievan cuntinivighja à fammi cacà com'iddu hè partitu, credu ch'e' l'aghju da chjuda è riapra Mirvella da veru.
U prublemu hè u numaru di cacciati indu pudemu essa idintificati (fottò di mè, di Matteu Mattei, di Mallà...).
Ma mi palpulighju (cursizazioni di "mi tattu")... | |
|
 | |
Circione

| Sujet: Re: Mirvella Lun 22 Oct - 0:06 | |
| - Ghjuvan Filici a écrit:
- D'altrondi, sì l'Old Pievan cuntinivighja à fammi cacà com'iddu hè partitu, credu ch'e' l'aghju da chjuda è riapra Mirvella da veru.
U prublemu hè u numaru di cacciati indu pudemu essa idintificati (fottò di mè, di Matteu Mattei, di Mallà...).
Ma mi palpulighju (cursizazioni di "mi tattu")... à mè quella chì mi manca hè l'ingénue... ùn sarà micca una di voi? | |
|
 | |
Addisperata

| Sujet: Re: Mirvella Lun 22 Oct - 0:18 | |
| Iè (vogliu dì : d'accordu pè a rubrica Mirvella, micca chì sò l'ingénue  ) | |
|
 | |
Circione

| Sujet: Re: Mirvella Lun 22 Oct - 0:35 | |
| - Addisperata a écrit:
- Iè
(vogliu dì : d'accordu pè a rubrica Mirvella, micca chì sò l'ingénue ) iè chè? iè aghju da vutà? | |
|
 | |
Ghjuvan Filici

| Sujet: Re: Mirvella Lun 22 Oct - 0:52 | |
| Tè ! L'aghju riapartu Mirvella. Mi mancaia troppu. Ma ùn ci poni participà chè i membri storichi par avà (subratuttu ch'ùn trovu più a tucca pà apra à un publicu più largu...) | |
|
 | |
Circione

| Sujet: Re: Mirvella Lun 22 Oct - 1:06 | |
| | |
|
 | |
u ghjudice

| Sujet: Re: Mirvella Lun 22 Oct - 7:04 | |
- Tè ! L'aghju riapartu Mirvella.
Mi mancaia troppu.
Ma ùn ci poni participà chè i membri storichi par avà (subratuttu ch'ùn trovu più a tucca pà apra à un publicu più largu...) E merda. Era guaritu, ùn dicia più parullaccie, ùn avia più pensate sporche. E voi mi fate un colpu cusì. piombu biiippp. Aé avà mi ripiglia. | |
|
 | |
u ghjudice

| Sujet: Re: Mirvella Lun 22 Oct - 7:05 | |
| Cumu piombu biiip ???
Chì ghjè stu foru di tapette ??? | |
|
 | |
Ruclinonu Solechjari

Messages : 518 Date d'inscription : 27/02/2012 Localisation : Casinca
 | Sujet: Re: Mirvella Lun 5 Nov - 9:37 | |
- D'altrondi, sì l'Old Pievan cuntinivighja à fammi cacà com'iddu hè partitu, credu ch'e' l'aghju da chjuda è riapra Mirvella da veru.
Ma mi palpulighju (cursizazioni di "mi tattu")... À dìlla franca, malgratu a mio passione per Mirvella, avia sempre dettu ch'o disappruvava i ritratti persunali (ch'elli fubbini meii o di voi altri). Ma vutatu aghju ! | |
|
 | |
Contenu sponsorisé
 | Sujet: Re: Mirvella  | |
| |
|
 | |
| Mirvella | |
|