Sujet: U marcatu di u SCB 2014-2015 Ven 13 Juin - 14:41
Postu ch'ellu ùn ci hè micca cà a cuppa di u mondu inde a vita prupongu di fà appena u puntu è di dà i vostri parè annant'à i cambiamenti maiò ch'ellu hà da cunnosce u Sporting quist'annu.
a prima nutizia - a sola ufficiale da l'avà - hè u cambiamentu di "cocciu"
Hanz hà purtatu assai à a nostra squadra ma tuttu hà una fine.
Saria statu forse l'annata di troppu s'ellu avissi sceltu di prulungà torna u so cuntrattu, quessa ùn la pò sapè nimu, cum'ellu ùn si pò micca sapè ciò ch'ellu ci hà da purtà u so rimpiazzante.
Hanz à mè mi piacia assai, micca solu pè u so travagliu spurtivu, ma dinù in li so discorsi, a ghjustezza di e so analisi, in particulare di dopu macciu.
Ma ci vole à sapè girà e pagine è circà à esse pusitivi.
Avà ci tocca à ringrazià à Hanz per tuttu ciò ch'ellu hà porsu à a u SCB è à accoglie à Claude Makélélé - è u so aghjuntu Tholot - cum'è di si dè.
À mè mi pare una bella scumessa. u ghjucadore mi piacia assai è a so visione di u ghjocu dinù, hè di a sterpa quelli chì facenu passà u cullittivu nanzu à l'individuale è chì ghjocanu sempre à 100% .
S'hè parlatu assai di u so "carnettu d'indirizzi" ... forse pudarà pisà annant'à a scelta di certi giovani di u PSG o d'altri clubs di vulè vene quì... ma ùn sunniemu micca, Makélélé hè Makélélé è u SCB hè u SCB...
vogliu vene à dì chì tuttu Makélélé ch'ellu sia ùn vecu micca un Rabiot signà incù Bastia... - sin'hè parlatu annant'à internet - saria u colpu di u seculu ma ùn ci crelgu mancu una siconda.
i nomi chì circuleghjanu per avà sò soprattuttu quelli d'André - micca P.Y., Benjamin :p - è di Mathieu Dossevi.
u prima u cunniscimu chì ghjucava in Aiacciu, un bon ghjucadore, tecnicu è chì pò purtà assai.
U sicondu ùn hè micca da oghje ch'e l'aghju rimarcatu tuttu hà cuminciatu quì:
è dinù quì:
dunque à mè mi pare un bon ghjucadore è da ch'aghju vistu chì Valenciennes eranu minacciati aghju pinsatu à ellu.
in più di quessa hè libaru, ùn costa nulla.
Circione
Sujet: Re: U marcatu di u SCB 2014-2015 Mar 1 Juil - 13:23
Allora l'affari avanzanu pianu pianu, Khazri saria statu vindutu 2 M € à Bordeaux
è anu signatu dui attaccanti
Junior Tallo chì ghjucava annu incù i nostri vicini aiaccini
È Christopher Maboulou chì ci vene di Châteauroux
U prima u cunnisciamu, n'avia messu quantunque unipochi incù Aiacciu, ottu mi pare - è marcanne ottu incù l'ACA ùn hè micca data à tutti...
U sicondu ùn lu cunniscia micca, s'hè fattu cunnosce soprattuttu per avè marcatu incù a manu... ciò chì li face un puntu cumunu incù Maradona è Thierry Henry... Spiremu ch'ellu ùn sia micca u solu
PS: Vulia mette e videò ma mi sò ricurdatu chì annu aghju messu quelle di Krasic è l'aghju annuchjatu... dunque vi cuntintarete di e fottò.
Lùlù
Sujet: u mercatu di u SCB Mer 2 Juil - 21:09
hè tutta quessa à to attualità ?
Un mabulu in più à u SCB ! è eu chi pensavava chi l’afficionati avianu francatu u so quota di mabulismu u ghjornu ch’ell’ hanu cacciatu una cascia per l’Aiaccini in un stadu duve ci so stati i morti !..... ! Ùn hai che u ballò à parlà ? ?? sì spintu ! passi per stu Foru senza salutà à nimu, ne Guerrini in puesia ne cultura è ahmed fouad Naim ? fàcci sente almenu se u lume sfinghje sempre sottu à u to usciu !
Circione
Sujet: Re: U marcatu di u SCB 2014-2015 Mer 3 Sep - 18:25
Per fà piacè à Lulù faraghju u puntu annant'à stu marcatu d'estate chì s'hè compiu cun dui colpi d'ultimu minutu, Ogenda è Mokulu.
Ogenda vene d'esse impristatu da in nostri amicacci di u PSG
un ghjucadore d'avvene chì ci avaria da rende i sirvizii di sicuru
per quelli chì ùn lu cunnoscenu vi prupongu di fidià stu picculu ducumentu canal + :
Mokulu vene di Belgica, ùn lu cunnoscu micca, hè dinù ellu un attaccante, è à vedelu cusì pare assai atleticu :
Mi pare chì a vuluntà di Makelele sia di rinfurzà a capacità fisica è atletica di a squadra bastiaccia, hè cosa fatta incù ghjucadori cum'è Tallo, Maboulou, Mokulu
Eiu a prima cosa ch'aghju rimarcatu hè stu cambiamentu, issa capacità ch'elli anu sti novi ghjucadori à vince i duelli fisichi, è a so percussione. Soca ci pirmittarà di vince qualchì macciu è soprattuttu di tene i risultati s'e pudemu apre a marca.
Brandao s'ellu ghjoca - da l'avà ùn si sà ancu a sintenza difinitiva - ci hà da purtà assai à stu livellu - è micca solu inde i curridori ...
Altru "Beau bébé" u nostru guardianu, Aerola:
Ultimamente, sò ghjunti dinù dui Culumbiani, mizani uffensivi
Rodriguez, ghjucadore cù un forte putenziale tecnicu (à vede ciò ch'ellu ne farà) impristatu da Chelsea
è Pino, chì avia ghjucatu in Monaco parechji anni fà,
quellu ghjoca à diritta, induv'ellu ghjucava, Krasic... tamantu challenge per ellu di fà ch'e no ci scordimu di u "figliolu di u ventu " rimarcate hà u Signore cun ellu, ci pò sempre ghjuvà!
ùn v'aghju micca parlatu di Floyd Ayité.
Eiu ci crelgu, sò sicuru ch'ellu ci n'hà da marcà parechji - facciu e corne .
U giovanu mizanu difinsivu El Hadji Ba ci hà mustratu dinù belle sipusizione.
ci hè dinù altri giovani in lu gruppu prufiziunale, ritengu in particulare à Kamano, quellu dinù pò andà luntanu.
Ma di tuttu u nostru marcatu, u piu bellu colpu mi pare quellu di Gillet, u Belgicu.
Un veru lione, technicu, fisicu, chì si batte, tene a barracca à mezu, rivene à difende è participeghja à l'attacchi. L'avia vistu ghjucà contr'à u GFCA in macciu di priparazione, è m'era piaciutu assai, dipoi ùn hà fattu cà belli macci, contr'à Bordeaux hè statu imperiale.
Eccu, da l'avà saria appena anticipata di fà u puntu ma pensu chì da quì à quattru macci avaremu un'idea più ghjusta di u valore di sta squadra nova, à mè mi piace, l'avarete capita.
Lùlù
Sujet: u mercatu di u SCB Mer 3 Sep - 21:19
Circione hà dettu : u SCB hà ingagiatu Ogenda è Mokulu
dopu a cacata d'avè pigliatu stu sconciu di natura di Brandao ?
Ci parli d'Ogenda... è ùn ci dici ne u mesu ne u ghjornu ? à quantu u Mokulu ..n'hà vistu à bastanza per ùn andà à frustassi in Furiani ! è serià stunente ch'ellu facci i sciali di u SCB! Hè sola per què à to rientrata ?
Circione
Sujet: Re: U marcatu di u SCB 2014-2015 Mer 3 Sep - 21:49
Mokulu hà a cundizione hà piantatu di fumà
(one point cuncorsu cacciata fragica)
Lùlù
Sujet: u mercatu di u SCB Ven 5 Sep - 12:55
Lulù à Circione :
« Mòcculu ghjè u to alter mégot ! »
Circione
Sujet: Re: U marcatu di u SCB 2014-2015 Jeu 11 Sep - 20:12
mi sò scurdatu di parlavvi di stu ghjucadore, Mathieu Peybernes.
à mè mi pare abbastanza bonu, pensu ch'ellu hà parechje qualità, anticipazione, sgualtrezza tecnica, piazzamentu, è pensu ch'ellu ci pudarà rende anch'ellu i sirvizii in difesa.
Sumenta
Sujet: Re: U marcatu di u SCB 2014-2015 Sam 13 Sep - 8:30
ci n'impippemu di Mathieu Peybernes.
u solu chì vale u colpu ghjè l'astutone di Brandao
Circione
Sujet: Re: U marcatu di u SCB 2014-2015 Mar 16 Sep - 14:07
Circione a écrit:
mi sò scurdatu di parlavvi di stu ghjucadore, Mathieu Peybernes.
à mè mi pare abbastanza bonu, pensu ch'ellu hà parechje qualità, anticipazione, sgualtrezza tecnica, piazzamentu, è pensu ch'ellu ci pudarà rende anch'ellu i sirvizii in difesa.
+
Circione a écrit:
Ma di tuttu u nostru marcatu, u piu bellu colpu mi pare quellu di Gillet, u Belgicu.
Un veru lione, technicu, fisicu, chì si batte, tene a barracca à mezu, rivene à difende è participeghja à l'attacchi. L'avia vistu ghjucà contr'à u GFCA in macciu di priparazione, è m'era piaciutu assai, dipoi ùn hà fattu cà belli macci, contr'à Bordeaux hè statu imperiale.
=
Eccu. Dopu diciarete chì Circione ùn ci capisce nulla à ballò.
È certe linguacce maldicente vanu ancu sin'à trattammi di Pierre Menez.... Ch'e ùn senti più nulla!
U solu chì ùn ci capisce nulla à Ballò quì hè u Ghjudice. Ellu avà ùn hà più cà FB è a literatura in capu.
u ghjudice
Sujet: Re: U marcatu di u SCB 2014-2015 Mer 17 Sep - 8:41
Un ai tantu meritu o Circiò, per rimarcà chì Gillet hè u più bellu colpu di u nostru marcatu, ancu un cecu a viderebbi...
U giovanu Ba ùn hè micca male dinù.
Circione
Sujet: Re: U marcatu di u SCB 2014-2015 Mer 17 Sep - 11:43
iè per Gillet ancu i cechi hè vera...
Ma quand'ellu hà signatu Peybernes annant'à certi fori n'aghju lettu parechji chì criticavanu u fattu di cumprà ghjucadori di squadre chì eranu falate in L2 annu ghjudichendu à Peybernes nanzu d'avellu vistu ghjucà.
Eiu l'aghju vistu in Corti in macciu di priparazione, è m'hà fattu bona imprissione, cum'è Gillet, Kamano è Maboulou.
Cerca puru cummenti cum'è u meiu annant'à Peybernes annant'à u net (scritti nanzu à Bastia Lens)
ùn ne truvarè micca
è tandu vultarè quì è diciarè "iè o Circiò, a ricunnoscu sè una putenza à ballò..." Intantu ti lasciu chì ci vole ch'e falghi à L'Isula à cumprammi un paghju di "prutegischinche" chì ripigliu l'intrenamentu stasera. S'ellu ci vole à fà un Macciu di ballò Mirvella vs X vogliu esse prontu.
osinnò d'accordu cun tè per Ba; bellu putenziale.
è pensu ch'elli anu da fà stravede Ayité, Ogenda è ancu u giovanu Rodriguez.
Circione
Sujet: Re: U marcatu di u SCB 2014-2015 Mer 17 Sep - 11:48
Mi sò sbagliatu anzora dicendu ch'è tù era solu à un capisceci nulla à ballò
site dui, Ghjuvan Filice hè ancu peghju cà tè.
Hè in traccia d'imboboisassi...
(oh puttana ch'aghju fattu... )
u ghjudice
Sujet: Re: U marcatu di u SCB 2014-2015 Mer 17 Sep - 13:13
Circione a écrit:
Mi sò sbagliatu anzora dicendu ch'è tù era solu à un capisceci nulla à ballò
site dui, Ghjuvan Filice hè ancu peghju cà tè.
Hè in traccia d'imboboisassi...
(oh puttana ch'aghju fattu... )
. Di tutta manera, purtivechjacci è niulinchi ( parlu dinù per Tittolu ) ùn ci capite un cazzu à pallò. U più grande intrenore corsu hè casinchese, vole dì tuttu.
Circione
Sujet: Re: U marcatu di u SCB 2014-2015 Mer 17 Sep - 13:54
Aghju intesu dì ch'elli eranu in traccia di muntà una squadra di PHC in Agnaronu
sarà vera?
'ci chì un certu Ghuvan Filice - cugnumatu u Paul Gascoigne di l'Uspidale - hà da signà cun elli.
info o intox? (chì tanti camperemu)
Ghjuvan Filici
Sujet: Re: U marcatu di u SCB 2014-2015 Dim 28 Sep - 19:58
Circione a écrit:
Aghju intesu dì ch'elli eranu in traccia di muntà una squadra di PHC in Agnaronu
sarà vera?
'ci chì un certu Ghuvan Filice - cugnumatu u Paul Gascoigne di l'Uspidale - hà da signà cun elli.
info o intox? (chì tanti camperemu)
Ùn vuliu micca imbrutta u to filu di discussioni spartindu riflissioni di u stilu "un marcatu ? iè, pà fà una staghjoni degna di quidda di l'ACA annu passatu" o "unu scandalu à ugni macciu ? forsa una manera di priparà l'Auropa", è in più eru ammuffatu lighjindu chì ùn ci capiu nudda à u ballò, ma...
.. Ma postu chì tù ti se richjappu chjamendumi u Paul Gascoigne di U Spidali, accettu di ditti a mea : a squatra l'emu da falla, in sediu, si chjamarà infatti l'Ixelsior di u Dubbiu (affiliata à a Federazioni sutt'à l'appellazioni di Dubbiu XL). Aghju ricrutatu u Ghjudici è cuntemu bè di sciaccavvila in domu in una partita contr'à l'altru Luzzincu chì vi farà rigrittà i foursome di minnanna !
(Ah nò, merda, quissa hè un ballò di volley...)
Circione
Sujet: Re: U marcatu di u SCB 2014-2015 Lun 29 Sep - 7:11
Sè ancu tù cum' è l'alltri...
" à l'alburu cadutu accetta accetta! "
pirdimu trè macci è simu cundannati à falà? u campiunatu vene di cumincià, è eiu ùn sò mancu appena inchietu. Avemu largamentu e capacità di manteneci.
Quelli chì eranu pronti à falli e pippe à "Anaconda" avà cummencianu à criticà sta "squadra di nigracci" è mettenu i ritratti di F.Hantz annant'à i so muri facebook.
ùn ci capisci nulla à ballò
è s'è vo vulete una rivista v'aspittemu incù Rappallinu annant'à u City Foot di Curbara quand'è vo vulete.
u ghjudice
Sujet: Re: U marcatu di u SCB 2014-2015 Mar 30 Sep - 23:57
Nunda chè d'imaginà à Rappallinu è à Circione ghjuchendu à pallò, mi sò fattu un claccasgiu sbillichendumi di rise...