| Femuci mottu. | |
|
+19Ghjuvanni SERRA Pinzolu Maria Michela sò zifranu Isulanu Erbaghju ghjiseppa Ruclinonu Solechjari di sfughjita DIRUSIU Ghjuvan Filici Circione pierre laurent Sumenta Rappallinu Amministratore 23 participants |
|
Auteur | Message |
---|
Marianuccia
| Sujet: Re: Femuci mottu. Lun 28 Sep - 19:03 | |
| Vi ringraziu! M'hà da ghjuvà. Funziona solu nantu à u foru?
P.S. Facciu rimarcà chì: -què ghjè un secondu missaghju, scrittu senza avè nunda à dì, ma di sicuru cù i sbagli! -Ùn ci hè mancu un smiley... | |
|
| |
Circione
| Sujet: Re: Femuci mottu. Lun 28 Sep - 21:35 | |
| iè viaghja ancu in astrò
da l'avà ùn ci anu ancu fattu tastere apposta pè Isula Foru, forse vinarà s'e franchemu i decemila. | |
|
| |
Sumenta
| Sujet: Re: Femuci mottu. Sam 14 Nov - 19:54 | |
| - Circione a écrit:
lasciala dì à Sumenta ella ùn ne mette micca ma hà una derugazione apposta pè e bionde. a sai ciò ch'ella ti dice Sumenta? ùn sò micca bionda, sò "handicapée" (cumu si scrive in corsu?) | |
|
| |
Lùlù
| Sujet: Re: Femuci mottu. Sam 14 Nov - 20:40 | |
| | |
|
| |
Sumenta
| Sujet: Re: Femuci mottu. Sam 14 Nov - 21:49 | |
| per scrive ci vole avè à salute | |
|
| |
Lùlù
| Sujet: femuci mottu Dim 15 Nov - 7:22 | |
| - Sumenta a écrit:
- per scrive ci vole avè à salute
di capu è di core sì bella sana !...... di tantu in tantu per surpà appena di quella che t'ùn hai ? scrive ghjè dinò un rigattu ! | |
|
| |
Rappallinu
| Sujet: Re: Femuci mottu. Dim 15 Nov - 15:21 | |
| Sumenta parla quant'è sette Ma, qualchì volta, stà zitta quant'è ottu... | |
|
| |
aCiàccera
| Sujet: Salute à tutti ! Lun 21 Déc - 20:53 | |
| Ghjè quì ch'ellu ci vole à prisentà si ? Cumincia bè l'affare, ùn sò micca induve sò Bona, postu quì, videremu... Sò una ciàccera, di 42 anni, è stò in cuntinente, in Pruvenza. Malgradu una paura tamanta mi sò scritta nant'à stu maravigliosu spaziu. Sò in traccia d'amparà a mo lingua, dapoi guasgi 2 anni, è ùn hè micca faciule. Pruveraghju di limità i sbaglii è d'esse capiscitoghja. Vi ringraziu d'ùn fà frase di più di 10 parulle sè m'avete da scrive... Infine l'aghju fatta st'iscrizzione, è sò cuntenta cuntenta d'esse cun voi ! Tanti ringrazii ! | |
|
| |
Lùlù
| Sujet: femuci mottu Lun 21 Déc - 23:08 | |
| CICCERA hà scrittu :"Vi ringraziu d'ùn fà frase di più di 10 parulle sè m'avete da scrive !"
Capiscitoghja sì ! nim’ùn ti tirerà a cìcera* ! ……..1………2…3….4…5…6…7….8….. *Ultimi capelli corti di u tupezzu o di u soprarechja : I maiò casticavanu i zitelli tirenduli a cìcera ! | |
|
| |
aCiàccera
| Sujet: Re: Femuci mottu. Mar 22 Déc - 9:46 | |
| Eccu ciò ch'o pensava è chì mi facia paura. U livellu hè troppu altu per me ! Ùn ci capiscu un'acca. Sminticate què ! Scusate mi. | |
|
| |
Lùlù
| Sujet: femuci mottu Mar 22 Déc - 22:34 | |
| - aCiàccera a écrit:
- Eccu ciò ch'o pensava è chì mi facia paura.
U livellu hè troppu altu per me ! Ùn ci capiscu un'acca. Sminticate què ! Scusate mi. ùn ci’hè nunda d’avè paura ! hai francatu u primu scalellu u più altù : Scrive per fatti sente ! U secondu ghè bellu dolce basta à sente cio chi t’hè spiegatu Ma se tu cappii à u primu chjoccu, u livellu serà pessimu… chi sola ti piglierai a scala ! Ti sì sempre à tempu…. piglialu ! | |
|
| |
Circione
| Sujet: Re: Femuci mottu. Ven 1 Jan - 17:55 | |
| Sia a benvinuta o Ciaccera è pace è salute à tè. È s'ella ti pò cunsulà, i missagi di Lulù ùn sè micca a sola à ùn capilli! | |
|
| |
Sumenta
| Sujet: Re: Femuci mottu. Lun 11 Avr - 20:52 | |
| Salute! Mi chjamu Sumenta. Scopru oghje u vostru bellu foru appena scuru quantunque. Mi dumandava si (forse podasse) erate un foru di goths , di métalleux o ancu di mazzeri E mo passione sò i ghjatti neri, e croce (à tutti i nivelli), i tatuasgi è l'ultime publicazione di a literatura corsa A prestu! | |
|
| |
Circione
| Sujet: Re: Femuci mottu. Mar 12 Avr - 14:17 | |
| sia a benvinuta o Sumenta Mi disipace ma quì goths ùn ci n'hè invece ci hè tuttu u gotha è emu ancu un spaziu VIP, hè una spezia di club privatu apartu solu à quelli chì sò scritti: cliccate quì per accede à u spaziu VIP. | |
|
| |
Sumenta
| Sujet: Re: Femuci mottu. Mar 12 Avr - 20:44 | |
| | |
|
| |
Contenu sponsorisé
| Sujet: Re: Femuci mottu. | |
| |
|
| |